DIMEC Selection: fineerhout met een uniek karakter

Voor fineer van een ongeëvenaarde uniciteit, zit je bij DIMEC Selection goed. Elke houtsoort in ons Selection-aanbod is enig in zijn soort. Elk fineerhout uit onze brede collectie heeft immers een aparte tint, kleur, structuur en buigzaamheid. Zo bied je je klanten dus steevast gepersonaliseerde en exclusieve interieuroplossingen aan. Bovendien kun je altijd rekenen op de kwaliteitsgarantie van DIMEC.

Een houtsoort voor elk ontwerp

Als meubel- of interieurontwerper heb je steeds een specifieke vormgeving voor ogen. Binnen het ruime aanbod aan fineer van DIMEC Selection is er altijd een fineerhout dat bij jouw project past! Om optimale kwaliteit te garanderen, wordt elke houtsoort nauwkeurig geselecteerd en streng gecontroleerd. Ook gaan we voortdurend actief op zoek naar de meest kwalitatieve en unieke houtsoorten om onze collectie uit te breiden. Zo kunnen fineerprojecten telkens opnieuw gerealiseerd worden met het beste hout op de markt.

Een uitmuntende realisatie dankzij high-end fineerplaten

Bij fineerhout uit de DIMEC Selection-collectie staat kwaliteit centraal: zowel in het product als in de service. Het is mogelijk om elke realisatie in detail met een van onze medewerkers te bespreken om zo een optimale uitvoering te garanderen. Ook over de meest passende drager voor jouw specifieke project (panelen, fineer of papier) denken we graag mee. Wie kiest voor meubelplaten of wandpanelen van DIMEC Selection, kiest zodoende voor uitmuntende realisaties. DIMEC Selection is er voor iedereen die, net zoals wij, kwaliteit hoog in de vaandel draagt.

Bespreek je project

Wil je fineer gebruiken in je toekomstige project? Ontdek je mogelijkheden en bespreek ze met een fineerexpert.

Maak een afspraak

Vraag stalen aan

Ontdek fineerhout met al je zintuigen en leer het materiaal écht kennen of overtuig je klanten van de houtkeuze.

Haal een staalkaart in huis

Vraag een offerte aan

Staat je project in de startblokken, maar ontbreken de cijfertjes nog? Onze fineerexperst helpen je graag verder.

Vraag offerte aan