Ontdek de mogelijkheden van DIMEC fineer

Vele meubelontwerpers, keukenontwerpers en architecten kiezen resoluut voor fineer voor de realisatie van hun projecten. Het veelzijdig karakter van fineer zorgt ervoor dat je zelfs de meest creatieve ideeën perfect kan uitwerken. Elk soort fineer heeft immers zijn eigen kenmerken, identiteit en eigenheid. Er is altijd wel een geschikte houtsoort waarmee je je realisatie naar een hoger niveau kan tillen.

DIMEC denkt graag mee in jouw creatieve denkproces. Het is immers niet altijd even eenvoudig om de juiste houtsoort voor een specifieke realisatie te vinden. DIMEC is al bijna 30 jaar specialist op het gebied van fineer en fineerprojecten. Die ervaring gebruiken we met veel plezier om jou de meest geschikte houtsoorten voor jouw project aan te raden. Bovendien garanderen we je dat het meeste hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, volgens de strikte regels van het Forest Stewardship Council (FSC). Zo krijg je gegarandeerd kwalitatief fineer dat volledig voldoet aan jouw specifieke project. Lees hier alvast meer over ons brede aanbod aan fineer.

Ben je nog niet overtuigd van de vele mogelijkheden van fineer? Je raakt zeker geïnspireerd na een blik op ons breed aanbod hout voor fineer. Neem een kijkje op de pagina’s over onze Selection, Essentials en Fantasy-collectie en laat je verrassen door de veelzijdigheid. Wie nog twijfelt over de geschiktheid van fineer, kan zich verdiepen in de voordelen van fineer. Of maak een afspraak met één van onze fineerexperten en bespreek samen met hen jouw project.

Case F. Luypaert – Crocodile

Francis Luypaert werkte als binnenhuisarchitect reeds mee aan een veelvoud aan uitgebreide projecten in de buurt van Kortrijk.

Op dit moment steekt hij zijn handen stevig uit de mouwen op de Grote Markt van de stad. Daar opent binnenkort een gloednieuwe apotheek: Crocodile. Fineerhout van DIMEC vormt een belangrijke basis in dit project. Francis nam ons mee voor een bezoek en vertelde ons meer over de realisatie.

Lees Meer

 

Case Gerd Couckhuyt – Goddeeris

 

Gerd Couckhuyt hoopte al een tijdje om een volledige bedrijfsomgeving, een interieur én exterieur, te ontwerpen. Die architecturale droom kwam recent uit toen Jan Goddeeris hem contacteerde. Gerd zette zich aan de tekentafel en ontwierp samen met architect Dirk De Meyer het custom made interieur en exterieur van het nieuwe bedrijfsgebouw van Goddeeris in Roeselare.

Lees Meer

 

 

Op zoek naar nog meer Inspiratie?