De DIMEC kwaliteitsgarantie

Icoon KwaliteitsgarantieWaarom wordt fineer van DIMEC zo veelvuldig gebruikt in het ontwerp van onder andere interieurs, meubels en zelfs jachten? Omdat wij nooit zullen toegeven op het gebied van kwaliteit! Wie kiest voor fineer van DIMEC, gaat resoluut voor degelijkheid. Of je nu kiest voor de meest exotische panelen of voor het meer budgetvriendelijke eikenfineer: telkens opnieuw kun je rekenen op de meest hoogwaardige producten. Bij ons is kwaliteit dus niet rechtstreeks verbonden aan de prijs.

Ons streven naar kwaliteit begint reeds in het vroegste stadium van de fabricage. De DIMEC fineerexperts gaan actief op zoek naar de beste en mooiste boomstammen voor de productie van ons fineer voor wandpanelen en meubelplaten. Op die manier garanderen we niet alleen de meest natuurlijke uitstraling, maar ook een onnavolgbare degelijkheid. Lees hier meer over DIMEC scouting.

Ook tijdens het productieproces brengen we geen offers qua kwaliteit. We maken gebruik van de meest geavanceerde technieken en machines en behouden zo de beste aspecten van elke houtstam, zoals de authentieke kleur en tekening. Daarnaast draagt DIMEC de grootste zorg voor het milieu. Als Forest Stewardship Council-gecertificeerd (FSC) bedrijf met ruim dertig jaar ervaring trachten we voornamelijk gebruik te maken van houtproducten uit verantwoord beheerde bossen. Ontdek DIMEC’s visie op ecologie en duurzaamheid.

DIMEC garandeert je niet enkel hoogkwalitatieve producten, maar ook de meest betrouwbare service. Die betrouwbaarheid vertaalt zich niet enkel in een tijdige levering, maar ook in vakkundig advies. Onze experts hebben een hart voor fineer, en helpen je graag verder in de zoektocht naar het perfecte houtproduct voor jouw realisatie of project. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, of laat jezelf inspireren op onze inspiratiepagina.

Waarom kies je voor DIMEC?

Scouting netwerk

De experten van DIMEC gaan actief op zoek naar het beste hout voor de productie van ons fineerhout.

Lees meer

Ecologie

Van boomstam tot fineerplaat draagt DIMEC de grootste zorg voor het milieu.

Lees meer

Levervoorwaarden

Wie een bestelling plaatst bij DIMEC is verzekerd van een vlotte en kwaliteitsvolle levering.

Lees meer

Bespreek je project

Wil je fineer gebruiken in je toekomstige project? Ontdek je mogelijkheden en bespreek ze met een fineerexpert.

Maak een afspraak

Vraag stalen aan

Ontdek fineerhout met al je zintuigen en leer het materiaal écht kennen of overtuig je klanten van de houtkeuze.

Haal een staalkaart in huis

Vraag een offerte aan

Staat je project in de startblokken, maar ontbreken de cijfertjes nog? Onze fineerexperst helpen je graag verder.

Vraag offerte aan