Over Dimec

Dimec : George & Christophe

DIMEC NV werd in 1988 opgericht om het meest authentieke en complete gamma aan fineer te bieden aan bedrijven uit de decoratie-, de keuken- en de interieurinrichting in de Benelux. Als familiale en onafhankelijke onderneming zijn we gespecialiseerd in de fabricatie van fineerpanelen van hoge decoratieve waarde. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in deze sector, en nog steeds zijn we synoniem voor hoog decoratieve en kwalitatieve fineersoorten.

Die bijna dertig jaar aan expertise zetten we met veel plezier in voor jouw klanten. We helpen je op zeer persoonlijke wijze bij de keuze van de fineersoort die het beste past bij jouw wensen. Daarnaast staat er altijd een fineerexpert paraat voor al je vragen. DIMEC is een onderneming die met met jou meedenkt en keer op keer de meest ideale oplossingen nastreeft.

DIMEC beseft als geen ander dat kwaliteit primeert op de zeer gespecialiseerde markt van het fineer. We doen er dan ook alles aan om onze houtselectie continu op het hoogste niveau te houden. Elke fineersoort wordt rigoureus geselecteerd en nauwkeurig gecontroleerd. Onze klanten krijgen zo louter het beste materiaal voor hun realisaties en projecten.

Om onze kwaliteit en service nog meer te garanderen, deelden we recent ons assortiment op in drie aparte collecties: Selection, Fantasy en Essentials. Elke categorie heeft zijn eigen karakter en focus, waardoor jouw zoektocht naar het perfecte fineer nog makkelijker en duidelijker wordt. En ongeacht welke fineeroplossing je uiteindelijk ook kiest, op de DIMEC kwaliteitsgarantie kun je altijd rekenen.

Bovendien ziet DIMEC zichzelf niet louter als een leverancier van fineer, maar ook als een partner die je begeleidt in je project van keuze tot levering. Benieuwd hoe DIMEC jouw komend project naar een hoger niveau kan tillen? Onze fineerexperts helpen je graag verder! Maak alvast een afspraak en we helpen je graag verder.

Waarom kies je voor DIMEC?

Kwaliteitsgarantie

Ons streven naar kwaliteit begint reeds in het vroegste stadium van de fabricatie.

Lees meer

Scouting netwerk

De experten van DIMEC gaan actief op zoek naar het beste hout voor de productie van ons fineerhout.

Lees meer

Ecologie

Van boomstam tot fineerplaat draagt DIMEC de grootste zorg voor het milieu.

Lees meer

Levervoorwaarden

Wie een bestelling plaatst bij DIMEC is verzekerd van een vlotte en kwaliteitsvolle levering.

Lees meer

Bespreek je project

Wil je fineer gebruiken in je toekomstige project? Ontdek je mogelijkheden en bespreek ze met een fineerexpert.

Maak een afspraak

Vraag stalen aan

Ontdek fineerhout met al je zintuigen en leer het materiaal écht kennen of overtuig je klanten van de houtkeuze.

Haal een staalkaart in huis

Vraag een offerte aan

Staat je project in de startblokken, maar ontbreken de cijfertjes nog? Onze fineerexperst helpen je graag verder.

Vraag offerte aan