Testimonial Si Design

Meedenken met projecten. Advies geven. Zo is het fijn samenwerken. En zo gaat het met Dimec, vertelt interieurarchitecte Ineke Soetaert van Si Design uit Eeklo.
Ineke: “Ik ben interieurarchitect, bij Si Design zijn we gespecialiseerd in totaalinrichtingen voor b2b-werven zoals kantoren, boetieks, Flanders Expo, enz. Regelmatig start een opdracht met een kleinere ingreep, maar groeit dan uit tot een meer complete aanpak van het pand of de locatie.

Ons team bestaat uit drie dynamische medewerkers. Ikzelf, al 20 jaar in het vak, waarvan 10 jaar bij Si Design. Jonas, die de werven opvolgt en Shirley die de ontwerpen maakt en de trajecten monitort. Een groep van drie is perfect om aan kleinere opdrachten te werken, maar is ook groot genoeg om grote opdrachten te realiseren. Wij tekenen, maar volgen ook het technisch proces op, daarbij werken we vaak samen met aannemers en andere specialisten. We doen ook de werfcontrole.

 

Samenwerken met Dimec is fijn, want het is een partner die meedenkt met onze projecten en ook adviseert. Daarnaast heeft Dimec een bijzonder ruim gamma aan fineerhoutsoorten en een breed aanbod in mogelijkheden. Dat inspireert onze klanten bij hun keuze. Daarbij gebruiken we de uitgebreide stalenmap van Dimec. Bij Si Design kiezen we bewust voor fineerhout als we in projecten hout voorzien, we zijn echte fans. Het is een bijzonder sterk materiaal met veel mogelijkheden. Naast de oppervlaktes kan bijvoorbeeld ook de binnenkant van kasten met fineer een chique afwerking krijgen. Verder is het een natuurproduct, geen enkel vel is hetzelfde. Een mooi voorbeeld van een realisatie waar we fineerhout van Dimec hebben gebruikt, zijn de kantoren van Christeyns in Gent.


Klanten komen meestal via mond-tot-mond reclame bij Si Design. We voeren een gesprek en toetsen af of we de juiste partner zijn. We praten het hele project door en meten alles op zodat we de esthetische en technische mogelijkheden duidelijk in het vizier krijgen. We voorzien een budgetinschatting en dan start het proces van ontwerpen, uitschrijven van de meetstaat en ten slotte de materiaalkeuze. Zo komen we tot een definitief project waarmee we van start gaan.

 

Bij ontwerpen voor de zakelijke markt zijn er vaak minder beperkingen, en kunnen we een creatiever ontwerp tekenen. Budget en timing spelen een belangrijke rol. Daarnaast ontwerpen we ook voor particulieren, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze belangrijkste troef? Dat is ongetwijfeld onze stipte aanpak: de deadline is heilig! 

 

Kennismaken met Ineke Soetaert en haar collega’s kan via 0478 28 14 08. Wil je graag een afspraak maken met de fineerexperten van Dimec en samen door de talloze toepassingen van fineer gaan? Contacteer Dimec via het contactformulier of telefonisch via +32 3 844 46 94.

Bespreek je project

Wil je fineer gebruiken in je toekomstige project? Ontdek je mogelijkheden en bespreek ze met een fineerexpert.

Maak een afspraak